3 typiske krav låneudbyderen har til dig som ansøger

3 typiske krav låneudbyderen har til dig som ansøger

Når du skal låne penge på nettet, er der som regel en række krav, du skal leve op til som ansøger. Her er tre af de typiske krav, du kan støde på.

Alderskrav

For det første er der altid et krav om en minimumsalder. Det vil alle steder være på mindst 18 år, da det ikke er lovligt at låne penge som værende under 18 år i Danmark. Dog kan det sagtens være, at du støder på højere alderskrav end 18 år, da det er frit for låneudbyderne at sætte en højere aldersgrænse end på bare de 18 år. Den skal mindst være på 18, men ellers må låneudbyderne godt selv rykke den opad til fx 21, 23 eller 25 år, som den kan være hos nogle af de danske låneudbydere.

Statsborgerskab og adresse

Dernæst skal du også være opmærksom på, at der som regel er et krav om, at du skal have et dansk statsborgerskab og en dansk folkeregisteradresse for at få lov til at låne penge fra en dansk låneudbyder på det danske marked. Er du født og bor du i Danmark, er det jo ikke noget problem for dig, men det kan være en udfordring for dig, der måske ikke er det. Det er som regel et ufravigeligt krav, der går igen fra udbyder til udbyder, så der er ikke mange muligheder for dig, hvis du ikke kan leve op til lige netop dette krav.

RKI

Sidst, men ikke mindst, skal du også være opmærksom på kravet om, at du ikke må være registreret i RKI. Der er en del danskere, der står i RKI, og hvis du gør det, har du ikke mulighed for at låne penge på nettet, med mindre du gør brug af en kautionist. Men skal du låne penge i dit eget navn, er det altså nødvendigt, at du ikke er i RKI. Der er rigtig mange døre åbne, når du ikke er i RKI, så det kan i den grad svare sig at holde sig ude af RKI.

Find dit lån på nettet nu

Står du og har brug for penge i dag, og vil du gerne gøre det på den nemme måde, er det bare med at finde dig et godt online lån i dag. Lever du op til de gængse krav, er det intet problem for dig at finde et lån med det samme, som du kan få udbetalt allerede samme dag, som du vælger at ansøge. Husk at du altid kan læse de enkelte krav hos hver eneste udbyder, inden du ansøger, så du er sikker på, at du lever op til dem, inden du sender din ansøgning afsted.

Lån også til lamelgardiner til skråvinduer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.