Turbolån

Hvad er Turbolåns historie og hvilke lån kan de tilbyde.

Turbolån ejes af virksomheden Repay Finance A/S og startede i 2015. Turbolån skiller sig ud ved, at kunder kan låne helt ned til 100 kr. og få beløbet udbetalt inden for få timer. Turbolån er ikke en bank, men derimod blot en låneudbyder, hvilket betyder, at deres udlån ikke er finansieret gennem indlån fra opsparingskunder, der ellers er konceptet i klassisk bankforretning. Med andre ord bliver turbolån nødt til at tage højere renteudgifter end klassiske banker.

Det ses, at banken har langt højere renteudgifter end de fleste andre af vores samarbejdspartnere. Det skyldes som udgangspunkt blot, at man kan låne helt ned til 100 kr. Der er en række af engangsomkostninger ved at etablere et lån med en ny kunde, hvilket betyder, at de potentielle renteomkostninger ved et lavt lånebeløb i procent kommer til at virke enormt højt. I realiteten drejer det sig dog blot om nogle få hundrede kroner. Ønsker du at låne mere end 10.000 kr., anbefaler vi vores anden samarbejdspartnere Bank Norwegian. De tilbyder lån op til 400.000 kr.

Turbolån anmeldelser

Hvis vi ser nærmere på Trustpilot har Turbolån fået 2 ud af 5 stjerner, hvilket er under middel. Resultatet er dog kun baseret på 11 anmeldelser, hvilket betyder, at det gennemsnitlige antal stjerner ikke er lige så retvisende som hos nogle af de andre låneudbydere. Turbolån har da også fået flere 5-stjernede anmeldelser, der roser virksomheden for sin venlighed og særdeles gode kundeservice og et serviceniveau, der er helt i top.

Turbolån kontakt

Turbolån
Vestergade 18 E
1456 København K
Danmark

Tlf: +45 4422 4045

E-mail: [email protected]

Åbningstiderne er mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 19.00, samt lørdag og søndag mellem kl. 09.00 og 16.00.