SMS lån

Find det billigste SMS lån online – Indhent flere tilbud her.
Find det billigste SMS lån online og læs flere oplysninger om lånetypen. Læs om omkostninger ved SMS lån, samt alderskrav og udbetalingstid mv.

Du har sikkert hørt om lån såsom kviklån, forbrugslån og minilån før. Hvis du har kendskab til disse låneformer, så har du allerede et godt indblik i, hvad et lån via sms er. Denne type lån var før i tiden et lån, som man optog via sms, men med internettets udbredelse, som har gjort, at stort set alle danskere har adgang til internettet, så har låneformen rykket over til at foregå på nettet, ligesom de andre typer af lån inden for samme kategori gør. Kviklån, forbrugslån og minilån er altså stort set det samme. Det eneste som kan variere, er hvor stor et lån, som man kan optage. Kviklån og forbrugslån vil ofte være lån af en større størrelse end minilån og lån via sms. Ofte vil det beløb, som man kan låne med lån via sms være op til omkring 5000 kr. og skal man altså op på et højere lånebeløb, så bør man søge over mod en anden type lån.

Nye sms lån

Der er kommet rigtig mange nye sms lån på markedet i Danmark, hvilket primært skyldes den markant stigende interesse for at optage lån på internettet. Den store efterspørgsel har resulteret i, at der er kommet utroligt mange udbydere på markedet. Dette medvirker altså til en markant konkurrence, da man som låntager ofte blot ønsker at optage det billigste og bedste lån, som man kan finde. Hvis låneudbyderne ikke kan levere dette, vil de altså blive fravalgt. Dette er altså med til at presse omkostningerne ved at optage et lån helt i bund, hvilket altså er til stor gavn for dig som låntager.

Krav for at optage et lån

Ønsker du at optage et lån via sms, så er der visse krav, som du skal opfylde. Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor strikse de er med disse krav. Hvis du finder en låneudbyder, som ikke tager så tungt på, hvis du ikke opfylder alle kravene, så vil du hurtigt opdage, at dette sandsynligvis er fordi, at de så blot har sat omkostningerne ved at optage et lån tilsvarende op. Sørg derfor så vidt som muligt at opfylde kravene, hvis du ønsker at optage et online lån.

Sms lån trods RKI?

Er sms lån trods RKI muligt? Dette er et spørgsmål, som rigtig mange stiller. Ved langt de fleste låneudbydere er det ikke muligt at optage et lån, hvis du er registreret i RKI. Hvis man er registreret i RKI, vil dette sende et signal til låneudbyderen om, at de højst sandsynligt ikke får betalt de udlånte penge tilbage igen, hvilket altså gør det meget lidt attraktivt for dem at udlåne pengene. Smslån, hvor RKI ingen hindring er, er altså meget sjældne. Får du dog mulighed for at låne trods RKI via sms, så husk på, at dette ofte er forbundet med meget høje omkostninger og derfor som udgangspunkt ikke er noget, som man skal gøre. Opfylder du alle nedenstående krav, så kan du uden hindring optage et smslån nu.

Sms lån 18 år

Smslån til 18-årige er muligt, men er du under 18 år, så kan du ikke optage et lånet. Dette skyldes, at det er et krav, at du er myndig, hvis du skal optage et lån. Dette gælder både, hvis du ønsker at optage et lån på nettet eller hvis du ønsker at optage andre former for lån såsom banklån og SU lån. Det er et krav, at man skal være 18 år, da det antages, at man kan stå inden for sine egne handlinger, når man er 18 år og derfor er bevidst om de konsekvenser, herunder især omkostninger, som der er forbundet med at optage et lån. Er du ikke fyldt 18 år, bør du altså finde andre finansieringsformer. Dette kan for eksempel være at låne penge hos familie og venner. Sørg dog for at få lagt faste aftaler, hvis du indgår en sådan aftale, så der ikke opstår unødvendige uoverensstemmelser.

Sms lån uden nemid?

Sms lån uden nemid er ikke muligt. Nemid er blevet meget udbredt i Danmark og skal både bruges til at logge på netbank, borger.dk og meget mere. Ofte bruges nemid også til at underskrive aftaler, hvor man altså underskriver med sit nemid i stedet for at bruge en gammeldags underskriv med kuglepen. Dette gælder også, når man ønsker at optage et lån. Her skal du nemlig underskrive din låneaftale med dit nemid. Har du derfor ikke et nemid, kan du altså ikke optage et lån, da du ikke kan skrive under på, at du er indforstået med aftalens vilkår og bestemmelser.

Indkomst

En del låneudbydere sætter krav til, hvad ens husstands årlige indkomst skal være. Hos nogle er kravet, at husstanden skal tjene minimum 225.000 kr. om måneden. Dette er altså uanset, om du er alene eller har en samlever. Er du alene betyder dette altså, at du minimum skal tjene 18.750 kr. om måneden. Har du en samlever, skal i altså hver tjene 9.375 kr. om måneden. Bemærk, at minimumsbeløbet er før skat. Det er dog ikke alle låneudbydere, som har indkomst som et krav for, at man kan optage et lån. Et krav kan også ofte blot være, at man skal have et arbejde og altså ikke må være på en form for overførselsindkomst.

Dansk statsborger

Et sidste krav for at optage et online lån i Danmark er, at du skal være dansk statsborger. Hvis du har statsborgerskab i et andet land, bør du altså i stedet for undersøge mulighederne for at låne penge i dette land i stedet for i Danmark.

Hvor meget kan jeg låne?

Et lån via sms adskiller sig fra for eksempel kviklån og forbrugslån ved, at man ikke kan låne et lige så stort beløb. Nedenfor kan du læse om nogle af de lånebeløb, som ofte optages ved et lån via sms. Ønsker du at optage mere end disse beløb, bør du i stedet for vælge en af de andre former for lån.

Sms lån 1000

En populær lånestørrelse ved lån via sms er et lån på 1000 kr. Dette skyldes, at lånets størrelse er meget overkommeligt og altså derfor også hurtigt at afbetale igen. Denne størrelse lån egner sig især til, hvis du ønsker at købe en form for forbrugsgenstand, som du ikke kan undvære.

Sms lån 3000

Ønsker du at optage denne form for lån, kan du også låne 3000 kr. Dette beløb har stadig en meget overskuelig størrelse. Denne størrelse lån egner sig især til uforudsete udgifter såsom en tandlægeregning, behov for en ny vaskemaskine eller en anden udgift, som man ikke havde kalkuleret med i sit budget og som du ikke kan vente med at betale for, indtil du får løn næste gang.

Sms lån 5000

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor stort et lån, som man kan optage, hvis man ønsker at låne via sms. Et lån på 5000 kr. er dog ofte muligt, men ønsker du at optage et lån, som er meget større end dette, så bør du finde en anden låneform. Et lån på 5000 kr. kan dække mange forskellige omkostninger, herunder både omkostninger til forbrugsgoder, for eksempel en computer, uforudsete udgifter eller udgifter til en rejse.

Sådan får du et billigt lån

Har du besluttet dig for at du ønsker at låne 10.000 kr. via sms, så er der visse ting, som du især bør være opmærksom på. For at finde det billigst mulige lån, så bør du altid sammenligne flere forskellige låneudbydere. På denne måde får du nemt og hurtigt et rigtig godt overblik over, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde og hvad, som passer bedst til dig. Det er især vigtigt, at du holder øje med, hvad ÅOP er, om der er afdragsfrihed på lånet samt, hvor lang lånets løbetid er. ÅOP dækker over de årlige omkostninger i procent og indebærer altså alle de omkostninger, som der måtte være forbundet med dit lån. Dette er altså virkelig noget, som man bør være opmærksom på, da ÅOP vil reflektere, hvad man i alt vil ende med at betale for sit lån. Det er også vigtigt at sammenligne generelle vilkår ved lånet og altid huske at læse det med småt, så der ikke ender med at dukke vilkår og omkostninger op, som du ikke havde forventet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis man ønsker at optage et lån via sms, så er der ofte en del spørgsmål, som dukker op. Vi har opstillet nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og givet svar på disse nedenfor. Dette skal være med til at gøre dig klogere på denne form for lån og derved gøre dig mere tryg ved at optage et lån.

Er lånet sikkert?

For mange mennesker er der en del skepsis forbundet med at låne penge online. Mange har en ide om, at det er en meget usikker måde at foretage et lån på og at man hurtigt kan blive snydt. Der er dog ingen grund til bekymring i forhold til at optage et lån online. På mange måder er det lige så sikkert at optage et lån på internettet, som det er at optage et lån i en bank. Forskellen ligger dog i, at man som låntager selv skal være mere opmærksom, hvis man optager et lån online, end hvis man optager et lån i en bank. Dette skyldes, at der ikke er nogen person, som fremviser lånetilbuddet for en og man skal derfor selv sørge for at læse alle vilkår og betingelser ved lånet. Sørger man dog for dette, så er der ingen ubehagelige overraskelser forbundet med at optage et online lån.

Kan jeg optage et sms lån uden kreditvurdering?

En af de store fordele ved denne låntype er, at man nemt kan optage et sms lån uden kreditvurdering. Dette er meget fordelagtigt for rigtig mange mennesker, da ens økonomi ikke på samme måde stor til hindring for, at man kan optage et lån. Hvis man ønsker at optage et lån i en bank, vil man altid blive kreditvurderet og derudfra vurderer banken, om de vil låne en penge. Dette gør sig dog ikke gældende ved online lån, hvor man blot skal opfylde de generelle krav og ellers ikke vil blive vurderet yderligere.

Kan jeg optage et sms lån og få udbetaling med det samme?

Når du ønsker at låne via sms, vil du meget hurtigt kunne få dine penge udbetalt. Udbetalingstiden varierer meget fra låneudbydere, hvor nogle kan udbetale pengene inden for en time, hvorimod der vil andre kan gå 1-2 dage. Dette kan du dog hurtigt finde informationer om ved den enkelte låneudbyder. Når du optager et lån via sms, vil der dog gå kortere tid, før du kan få pengene udbetalt, end hvis du for eksempel optager et større forbrugslån. Dette hænger sammen med lånets størrelse, hvor du altså ofte kan få pengene udbetalt hurtigere, hvis du ønsker at optage et mindre lån.

Skal jeg stille sikkerhed ved optagelsen lånet?

Du skal ikke stille sikkerhed ved optagelsen af denne type af lån, hvilket rigtig mange mennesker finder fordelagtigt. Du skal altså ikke forklare nogle, hvordan du har planer om at betale lånet tilbage og hvad du har af sikkerhed, hvis du ikke kan betale lånet tilbage. Du har altså langt mindre at skulle stå til ansvar for, når du optager et lån online, end hvis du optager et lån i banken.

Kan jeg optage et sms lån gratis?

Det er hos nogle udbydere muligt at optage et sms lån gratis de første 30 dage. Dette vil altså sige, at der ikke er nogle omkostninger forbundet med lånet de første 30 dage, men betaler du ikke lånet tilbage inden dette, så vil der komme omkostninger på lånet. Låneudbydere som kan tilbyde dette indebærer blandt andre Ferratum og Vivus. Hvis du vurderer, at du ikke kan betale lånet tilbage inden 30 dage, så vil det ofte være bedre at optage et lån, som har en generelt lav rente alle måneder. Dette skyldes, at der ved disse ordninger ofte vil komme en høj sms lån rente efter de 30 dage, hvis man ikke har sørget for at betale lånet tilbage inden da. Sms lån uden omkostninger, herunder især sms lån rentefrit, er dog muligt, hvis du sørger for at tilbagebetale lånet til tiden.