Mobillån

Find det billigste mobillån online og læs flere oplysninger om lånetypen. Læs om omkostninger ved mobillån, samt alderskrav og udbetalingstid mv.

Et mobillån kan benyttes, hvis du har brug for hurtigt at låne penge. Et sms lån og mobillån er den samme låneform og der er ikke noget, som adskiller de to låneformer. Før i tiden optog man denne type af lån på sin mobil via sms. Det er altså her, at navnene stammer fra. Der er dog sket ændringer i forhold til, hvordan disse lån optages. Ligesom andre låneformer såsom kviklån, forbrugslån og minilån optages sms lån og mobillån på nettet. Det er muligt for stort set alle danskere at optage et onlinelån og hvad man ønsker at benytte pengene på, har ingen relevans i forhold til, om man bliver godkendt til at få lånet. Af denne grund er mobillån i Danmark blevet utroligt udbredt, hvilket resulterer i, at du kan optage meget billige mobillån. Samtidig er det muligt at optage mobillån her og nu hos langt de fleste udbydere, hvor du ofte kan få udbetalt pengene inden for samme dag, som du har sendt din låneansøgning.

Mobillån 1000, Mobillån 2000, Mobillån 5000, Mobillån 10000?

Uanset om du er interesseret i at låne 1000, 2000, 5000, 10000 eller et helt femte beløb, så er dette muligt med denne type af lån. Kendetegnet ved låneformen er dog, at det er et forholdsvist lavt beløb, hvorfor det hos de fleste låneudbydere ikke er muligt at låne meget mere end 10000 kr. Grundet lånestørrelserne egner et låneformen sig især til forbrugsudgifter, uforudsete udgifter og mindre rejser. Det er dog også muligt at optage lånet til at dække noget helt andet.

Løbetid på mobillån

Løbetid på mobillån varierer ofte efter størrelsen på lånet. Dog er et af kendetegnene ved låneformen, at man ofte ikke kan låne ret meget mere end 10000 kr. Dette vil altså resultere i, at løbetiden er forholdsvis kort. Ofte vil man have en løbetid på 30-60 dage. Dette betyder altså, at man skal have betalt lånet tilbage inden, at disse antal af dage er gået. Har man ikke dette, så vil der komme store renter på lånet og man har derudover en risiko for at blive registreret i RKI.

Er mobillån trods RKI muligt?

Personer, som er registreret i RKI kan, ligesom mange andre mennesker, have behov for at optage et lån. Når du er registreret i RKI, forringes dine muligheder for at blive godkendt til at få et lån markant. Mobil lån trods RKI er dog med tiden blevet muligt at optage. Hvis man er registreret i RKI og ønsker at optage et onlinelån, så kan man dog forvente, at ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent, vil være skruet helt i top. Dette vil altså sige, at man skal forvente at betale store omkostninger i forbindelse med lånet, hvis man er registreret i RKI og ikke vil lade dette hindre en i at optage et lån. Mobillån trods RKI er altså muligt, men du bør være meget varsom med at optage lån, hvis du er registreret i RKI.

Hvordan bliver man registreret i RKI?

RKI står for Ribers Kreditinformation. Man kan blive registreret i RKI, hvis man ikke har betalt sine regninger efter, at man har fået 3 rykkere fra virksomheden, som man skylder penge. Hvis denne virksomhed ikke har modtaget det skyldige efter, at de 3 rykkere er blevet sendt ud, så kan virksomheden sende en erklæring ind til Ribers Kreditinformation, hvor de meddeler, at man har været en dårlig betaler. Fremtidige virksomheder, som man ønsker at indgå aftaler med, kan således gå ind og se, om man er registreret som værende en dårlig betaler. Hvis dette er tilfældet, er det de færreste virksomheder, som vil handle med en. Det er især svært at optage lån, hvis man er registreret i RKI. Dette gælder især banklån, hvor det stort set vil være umuligt at stifte yderligere gæld.

Hvordan kommer man ud af RKI?

Ønsker du at stifte yderligere gæld, så vil det være klart mest fordelagtigt for dig, hvis du forsøger at starte med at komme ud af RKI. Du kommer ud af RKI ved at betale det, som du skylder til den eller de virksomheder, som du ikke har betalt dine forpligtelser til. Når du har betalt det skyldige, vil denne information blive videregivet til Ribers Kreditinformation, som herefter vil slette dig i systemet. Blot fordi du har været registreret i RKI førhen, så har dette altså ikke umiddelbart nogen indflydelse på dine fremtidige muligheder for at låne penge og indgå aftaler med virksomheder på anden vis.

Mobillån som studerende

Mobillån som studerende er muligt at optage. For mange studerende virker det yderst fordelagtigt at optage et online. Dette skyldes, at man som studerende ofte har et meget lavt rådighedsbeløb hver måned. Dette gør sig især gældende hvis man bor i en storby såsom København eller Århus, hvor boligpriserne er helt i top og ens SU derfor ofte vil gå bare til faste udgifter. Hvis man ikke har et arbejde ved siden af sit studie, kan det derfor hurtigt blive meget presset med at få sin økonomi til at løbe rundt. Derfor kan det være fristende at låne penge online, da processen er så nem og ligetil, som den er. Du bør dog overveje, hvorvidt det er det rigtige for dig at låne penge online, hvis du studerer.

Alternativ til mobillån som studerende

Der findes alternativer til at låne penge på nettet, hvis man er studerende. I Danmark er det muligt at optage et SU lån, hvis man er studerende. Det smarte ved et SU lån er, at man først skal betale af på lånet efter, at man har endt sit studie. Derudover vil der ikke være renter på lånet, indtil at man ikke studerer længere. Dette er en klar fordel for studerende, da man ofte ikke vil have råd til at betale af på et lån, hvis man kun har sin SU at gøre dette med. Et SU lån kan derfor bedre bruges som et månedligt forbrugstilskud, så man kan få sin økonomi til at hænge sammen. Dette bør man altså ikke bruge et onlinelån til.

Mobillån uden sikkerhed

Når man låner penge online, så skal man ikke stille nogen form for sikkerhed i forbindelse med optagelsen af lånet. Når du låner penge i en bank, så skal du ofte have noget, som banken kan få sikkerhed i, i tilfælde af at du ikke kan betale lånet tilbage. Ofte stilles der sikkerhed i fast ejendom, men man kan også stille sikkerhed i dyrere værdigenstande. Hvilke krav der stilles, afhænger i stor grad af lånets størrelse. Ved at optage et onlinelån, kommer du dog helt uden om denne proces, som kan være meget frustrerende. Låneudbydere på nettet kræver slet ingen form for sikkerhedsstillelse, hvis man ønsker at optage et lån hos dem. Dog skal det nævnes, at der er andre omkostninger forbundet med at låne penge på nettet, hvilket skal være med til at udligne de mildere krav til at låne penge. Ofte viser disse omkostningerne sig som højere renteomkostninger, end hvad man ville få, hvis man lånte penge i en bank.

Mobillån krav

For at optage et mobillån er der få krav. Disse krav er dog nogle, som er forholdsvis nemme at leve op til og er slet ikke på højde med de krav, som der stilles, hvis man vil låne penge i en bank. Kravene varierer ofte mellem låneudbyderne, men nogle af de mest benyttede krav, kan du læse mere om nedenfor.

Alderskrav

Et krav, som der vil være uanset hvilken udbyder, som du vælger at låne penge ved, er at du skal være 18 år. Du skal altså være myndig for at optage et lån og er du ikke dette, så bør du begynde at søge efter andre finansieringsformer såsom at låne penge hos familie. Man skal være minimum 18 år for at låne penge, da det vurderes, at man kan stå inden for sine egne handlinger samt identificere konsekvenser ved at låne penge, når man er 18 år. Hos nogle udbydere er det endda et krav, at man skal være 21 år eller 22 år for at måtte låne penge ved dem. Hvilke krav, som de enkelte låneudbydere stiller til alder, kan du hurtigt få overblik over ved at benytte vores lånesammenligningsside.

Nemid

Det er et krav, at du skal have nemid, hvis du ønsker at benytte dig af denne låneform. Du skal nemlig skrive under med dit eget personlige nemid, når du har fundet frem til det lånetilbud, som du er tilfreds med. Har du ikke et nemid, skal du altså have anskaffet dette, inden at du kan gå videre med at låne penge til lige netop det, som du har brug for.

Mobillån indkomstkrav

Mobillåns indkomstkrav varierer fra låneudbyder til låneudbyder og nogle har slet ikke et decideret indkomstkrav. Det indkomstkrav, som der ofte stilles er, at ens husstand skal have en årlig indkomst på 225.000 kr. før skat. Dette svarer altså til 18.750 kr. før skat hver måned. Det er selvfølgelig klart, at dette indkomstkrav er nemmere at opnå, hvis man er mere end én person, som bidrager til husstandens indkomst, end hvis man er alene. Er man to personer med indtægt i husstanden, så vil dette indkomstkrav i langt de fleste tilfælde være opnået. Kan du ikke leve op til dette krav, så husk på, at det ikke er alle låneudbydere, som opstiller mobillån indkomstkrav.

Jobsituation

Det kan også være et krav fra låneudbydere, at du skal have et fast arbejde. Dette betyder altså, at du ikke kan optage et lån, hvis du er deltidsansat eller på en form for overførselsindkomst. Her varierer kravene dog også utroligt meget fra låneudbydere til låneudbydere og dette er et af de krav, som man ofte kan komme udenom.

Omkostninger ved mobillån online

Den bedste måde at finde frem til de omkostninger, som der er forbundet med de forskellige lån, er at se på hvad ÅOP er. ÅOP er årlige omkostninger i procent. Ved at se på dette tal får du altså lynhurtigt overblik over, hvilken udbyder der tilbyder de laveste totale omkostninger på det lån, som du ønsker at optage. ÅOP vil være forskelligt alt afhængigt af din økonomiske situation. Med dette menes der især, hvorvidt du opfylder de ovenfor beskrevne krav.

Hurtig udbetaling med mobillån

En klar fordel ved at låne penge på internettet er, at du kan få lynhurtig udbetaling af de penge, som du ønsker at låne. Dette betyder altså, at du stort set kan få et mobillån her og nu. Det varierer, hvor lang tid det tager fra, at du har sendt din låneansøgning afsted til, at du får dine penge udbetalt. Her kan der gå alt imellem få timer og op til 1 – 2 dage. De fleste låneudbydere udbetaler ikke penge i weekenden. Dog er lørdag en undtagelse hos nogle udbydere. Uanset, om du får dine penge indenfor få timer eller indenfor 2 dage, så opnår du altså meget hurtig udbetaling med mobillån. Dette gør sig især gældende, hvis man sammenligner med den lange proces, som der er med at få lov til at låne penge i en bank.

Find det billigste mobillån online

For at finde billige mobillån og det lån, som passer bedst til dine behov, så er det en utroligt god ide at benytte vores lånesammenligningsside. Rigtig mange danskere benytter lånesammenligningssider med stor fordel, da man nemt og hurtigt kan skabe sig et overblik over, hvad der tilbydes på markedet for mobillån online. Man undgår altså at blive snydt, da der skabes fuld gennemsigtighed på markedet. Den store gennemsigtighed har forøget mulighederne for at finde yderst billige mobillån. Dette skyldes, at man som låntager lynhurtigt kan finde frem til den eller de billigste udbydere af onlinelån.

Indhent flere tilbud

Selvom at du måske har fundet den udbyder, som du ønsker at optage et lån ved, så kan det altså være en rigtig god ide at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere. Ved at gøre dette, så forøger du dine chancer for at få din låneansøgning godkendt hos en af udbyderne. Dette kunne eksempelvis være, hvis du ønsker at låne 5.000 kr. online. Derudover kan du også frit vælge mellem udbyderne, når du har fået det endelige tilbud fra dem, hvor det beløb, som de er interesseret i at låne til dig, også vil fremgå. Du har ikke indgået nogen endelig aftale med en låneudbyder før, at du har underskrevet aftalen med dit eget personlige nemid.