Bank Norwegian

Hvad er Bank Norwegians historie og hvilke lån kan Norwegian tilbyde.

Bank Norwegian er en af nordens største udbydere af forbrugslån og kviklån til private. I modsætning til andre låneudbydere online, fungerer Bank Norwegian også som en bank, hvor du kan sætte dine penge ind på en konto og modtage renteindtægter. Det betyder, at alle udlån hos Bank Norwegian er finansieret af andre kunders indlån. Sammenholdes dette med konkurrerende låneudbydere, betyder det, at Bank Norwegian er i stand til at fastsætte en generelt lavere rente på sine udlån.

På nuværende tidspunkt har banken over 1,3 mio. kunder i Skandinavien og åbnede i 2015 op for forbrugslån i Danmark. Som det ses ovenfor, er det muligt at låne fra 5.000 kr. op til 400.000 kr. Banken eksisterer udelukkende digitalt og har ingen kundevendte fysiske lokationer. Det vil sige, at alt kommunikation med banken foregår gennem e-mail og telefon. 20% af Bank Norwegian er eget af Norwegian Air Shuttle, der står bag flyselskabet under samme brand. Dette giver en række fordele, såfremt man er kunde hos Bank Norwegian. Læs mere om mulighederne og disse fordele nedenfor.

Bank Norwegian kreditkort

Forbrugslån er ikke det eneste som Bank Norwegian beskæftiger sig med. Få låneudbydere, herunder Norwegian, har valgt også at tilbyde kreditkort. Bank Norwegian Kreditkort giver dig mulighed for at få en kredit til en attraktiv rente. Derudover er der dog også en lang række af fordele i form at cashpoints, hvis du handler ved bestemte udbydere online. Det drejer sig eksempelvis om køb af flybilletter hos flyselskabet Norwegian, hvor du opspare såkaldte cashpoints for en del af købsbeløbet. Disse cashpoints kan du bruge på en lang række af produkter hos Norwegians samarbejdspartnere.

Bank Norwegian anmeldelser

På Trustpilot har Bank Norwegian fået 2 stjerner ud af 5 baseret på 65 anmeldelser. Det er altså ikke banken med de bedste reviews blandt vores samarbejdspartnere, men der er heldigvis flere kunder, der har givet 5 stjerner og blandt andet roser den høje indlånsrente og den gode vekselkurs på valuta i udlandet. Hvis banken matcher dine behov, kan du altså sagtens tage et online lån eller oprette en konto hos denne bank uden at skulle være bekymret.

Bank Norwegian kontakt

Bank Norwegian
Snarøyveien 36
1364 Fornebu
Norge

Tlf: +45 7080 1100

E-mail: [email protected]

Bankens åbningstid er alle hverdage fra kl. 08.00 til 16.00. Telefonen er åben fra kl. 10.00 til 16.00 alle hverdage.