Ferratum

Hvem er Ferratum og hvad kan de tilbyde?

Ferratum drives af Ferratum Denmark ApS, der er en del af det Finske børsnoterede selskab Ferratum OYJ. Koncernen blev grundlagt helt tilbage i 2005 og har på nuværende tidspunkt mere end 700 ansatte. I 2009 åbnede Ferratum op for forbrugslån i Danmark og var dermed blandt de første online låneudbydere på markedet. I 2018 eksisterer Ferratum i 22 lande og har serviceret mere end 2 mio. tilfredse kunder. Virksomheden går også under navnet Ferratum Money og skiller sig ud ved at henvende sig til både private og erhvervsdrivende. Du kan læse mere om de forskellige segmenter i vores sektioner længere nede på siden.

Ferratum kredit

Ferratum kredit er den første lånetype som vi vil omtale her på siden. Med en kredit optager du ikke et lån i sin klassiske forstand, men får i stedet en trækningsret op til 20.000 kr., hvor du blot kan hæve op til denne grænse når behovet opstår. Der er intet udløb og kreditten og du kan betale pengene tilbage, når du har lyst. Gennem de senere år er lån i form af kredit blevet særdeles populært, da det giver en unik fleksibilitet som der ikke findes ved klassiske lån. Muligheden for at få ferratum kredit, mens man er registreret i RKI, er desværre ikke mulig.

Ferratum lån

Det andet segment, er de klassiske forbrugslån, der er tilgængelige hos Ferratum. De deler lånetyperne op i mikrolån, pluslån og primelån, der har forskellige lånebeløb, betingelser og afbetalingsperioder. Mikrolån er det mest populære format, da mange personer er glade for muligheden for at låne små beløb til det som de lige står og mangler. I mange tilfælde er der ikke et behov for at låne flere tusinde kr., hvilket gør Ferratum til en af de foretrukne udbydere af online lån i Danmark.

Ferratum business

Ferratum business er en ny mulighed som virksomheden har åbnet op for. Formatet går ud på, at erhvervsdrivende kan låne penge til at starte deres forretning og finansiere yderligere vækst. Lånebeløbene er langt højere end lån til private og vil oftest også have en billigere rente. Dette er en unik mulighed for de virksomheder, der er vant til at få nej til lån i banken.

Ferratum anmeldelser

Såfremt vi vælger at undersøge ferratum.dk på Trustpilot, ses det at virksomheden opnår 4 af 5 stjerner, der vurderes som en god anmeldelse i gennemsnit. Vurderingen er baseret på 1.295 anmeldelser og er derfor retvisende for den samlede vurdering af Ferratum. Kunderne vælger at fremhæve positive elementer, såsom hurtig udbetaling, god service og en simpel og overskuelig betalingsplan. Derudover er deres kundeservicemedarbejdere også gode til at besvare alle anmeldelser på Trustpilot.

Ferratum kontakt

Ferratum Strandvejen 125 2900 Hellerup Danmark Tlf: +45 7020 1047 E-mail: [email protected] Åbningstiderne for kundeservice er gode i forhold til konkurrenterne, hvor de har åbent alle hverdage fra kl. 9.00 til 20.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 til 14.00.