Vivus

Hvad er Vivus historie og hvilke lån kan Vivus tilbyde.

Vivus ejes og drives af 4Finance ApS og startede tilbage i 2009 med at tilbyde udlån i Danmark. Vivus tilbyder lån op til 75.000 kr. Såfremt du ønsker at låne flere penge, kan du læse mere om vores andre samarbejdspartnere – eksempelvis Bank Norwegian, der tilbyder lån op til 400.000 kr. Vivus er en låneudbyder og ikke en klassisk bank. Det vil sige, at du ikke kan sætte din opsparing ind på en konto hos Vivus og virksomheden finansierer dermed ikke sine udlån med indlån. En fordel ved virksomheden er, at de svarer på din låneansøgning og udbetaler penge døgnet rundt.

Vivus anmeldelser

Undersøger vi Trustpilot, vil vi med det samme se, at Vivus.dk har fået 5 ud af 5 stjerner, hvilket illustrerer en fremragende anbefaling blandt kunderne. Resultatet er ydermere baseret på 3.327 anmeldelser, hvilket betyder, at de 5 stjerner er helt igennem retvisende for kundeoplevelsen hos Vivus. Blandt anmeldelserne finder vi folk, der både roser letheden i processen, god kundeservice, fint renteniveau og generel glæde og positivitet. Baseret på disse mange anbefalinger, kan du som ny kunde sagtens forvente en service i topklasse og kan med ro i maven vælge at låne penge hos Vivus. Ønsker du at komme i kontakt med denne låneudbyder, kan du finde vivus kontakt nedenfor.

Vivus kontakt

Vivus
Vesterbrogade 1 L, 4.
1620 København V
Danmark

Tlf: +45 7877 2068

E-mail: [email protected]

Åbningstiderne for kundeservice er alle hverdage mellem kl. 8.00 og 18.00. Derudover gør låneudbyderen opmærksom på, at de udbetaler penge døgnet rundt.